Miért jobb az OBU-val szakaszjegyet venni?

Sok vállalkozás megkérdőjelezi, hogy miért lenne jobb OBU-val fizetni az útdíjat, mint ha normál előre megvásárolt szakaszjegyet venne. OBU One is advantageous.

Ahhoz hogy megértsék a különbséget, kiemeljük az előnyeit a OBU One eszköznek.
Tehát miért jo ha az OBU One-t használod?

  • Elengedheted az előre útvonaltervezést

Míg eddig sok munkába telt az előre tervezése a járművek pontos útvonalainak, most ezt megteszi helyetted az OBU one eszköz.

  • A sofőr bármikor változtathat az úti célján

Ha szakaszjegyet vásárolsz, követned kell a pontos útvonalat amit már kifizettél. Az OBU one eszköz használatakor, mindig az aktuálisan igénybe vett útvonalért kell fizetni. Az eszköz elvégzi a szakaszjegyek megvásárlását.

  • Időt spórolhatsz meg

A HU-GO fiókodra előre feltöltött összegből több útvonal is kifizetésre kerülhet, így nem kell minden útitervhez leülni a gép elé és megvásárolni a jegyeket. Ezzel a sofőr és/vagy a vásárlásért felelős diszpécser is időt spórolhat.

  • A HU-GO fiók használatakor, a OBU One eszköz eltárolja a megvásárolt jegyeket

A HU-GO fiók rendkívül hasznos. A fizetett szakaszjegyek visszanézhetők az OBU one beszerelés pillanatáig, így ha nincs GPS nyomkövető beszerelve a járműbe, még akkor is visszanézhető az útvonal a HU-GO weboldalán, hisz az OBU one elküldi a jármű pozícióit a HU-GO weboldalára.

  • Letölthető számlák, nyomkövetés lehetősége

Minden pénzügyi tranzakció mentve van a HU-GO weboldalán, és letölthetők amikor szükség van rájuk.
Az OBU One eszköz GPS nyomkövetésre, flottakezelésre alkalmas eszköz. Ha a vevő úgy dönt igénybe szeretné a későbbiekben ezt a szolgáltatást, nincs szükség plusz eszköz beszerelésére. Erről több információt talál itt.

További kérdéseire az OBU One csapata szívesen fogadja.