ETA Automatizări 2016-ban is megkapta a NÚSZ Zrt akkreditálását

ETA Automatizări Industriale teljesített minden, a NÚSZ Zrt által, a magyarországi útdíj fizetésére vonatkozó feltételt és 2016-ban „Auditált Bevallási Közreműködő”-nek jelölték ki.

intermediar

NÚSZ Zrt, a cég, amely a HU-GO rendszert kezeli, az egyetlen hatóság, amely ezt a bizonylatot éves auditálás alapján ajánlja. A NÚSZ Zrt és ETA Automatizări közötti együttműködés alapja az OBU one termék, amely a magyarországi útdíj fizetését lehetővé teszi 3,5 tonna feletti megengedett súlyú gépjárművek esetében.

Az útdíj kiegyenlítése a GSM által az OBU felszereléseknek közvetített adatok alapján történik, melyeket az ETA Automatizări és más engedélyezett közreműködő gyárt. Az auditálás célja azt ellenőrizni, hogy a közreműködő és a magyar közlekedési hatóság között, a szolgáltatás (SLA) feltételeinek betartásáról kötött szerződés be legyen tartva.

NÚSZ Zrt ezt tanúsítási eljárást évente elvégzi, szigorúan elemezve az előző év minden hónapjában, közvetítő partnerek által küldött adatokat.

ETA Automatizări az egyetlen cég, melynek a székhelye Romániában van, és megkapta a „Auditált Nyilatkozó Közvetítő” bizonyítványt. Jelenleg több mint 600 nemzetközi fuvarozó használja az OBU one rendszert, a HU-GO díj kifizetésének céljából.

calificare-SafeFleet-NUSZ-ro