1. Hogy vásárolok a www.obu1.hu honlapról

ETA Automatizari Industriale online értékesíti a termékeit az www.epayment.ro honlapon online fizetési szolgáltatások révén. Így az ügyfeleinknek biztos és hatékony szolgáltatást nyújthatunk, melyet online lehet megrendelni és kiegyenlíteni.

Az OBU terméket online 3 lépésben rendelheti meg:

a. Menjen a www.obu1.ro honlap „Üzlet” menüpontjára

b. Tegye bele a kosárba a termékek kszámát és típusát (OBU one, beszerelés, stb.)

c. Válassza ki a „View cart” pontot

d. Írja be az adatait.

Ezek az információk azért szükségesek, hogy a megrendelését helyesen és hatékonyan feldolgozzuk. A személyes adatokat SSL titkosított csatlakozáson 128 biten regisztráljuk. Több információ a „Mennyire biztonságos az online fizetés?” menüpontban található. A személyes információkat nem adjuk át harmadik személynek, sem az ETA Automatizari Industriale cég, sem az ePayment. Fordítson figyelmet arra, hogy a formanyomtatványt helyesen töltse ki és jelölje meg azokat a személyeket, akiknek számlázni és szállítani kell. Az e-mail címnek nagy fontossága van, mivel a megrendeléssel kapcsolatos információk és termékek e-mail által lesznek közvetítve. Egy hibás e-mail cím lelassítja a termék megrendelésének teljes folyamatát, sőt, az ETA Automatizari Industriale és az ePayment nem lesz képes a kapcsolatfelvételre és hogy a megrendelés helyzetéről információkat közöljenek.

Ha a szállítási cím különbözik a számlázási címtől, ezt jelezze a „Ship to a different address?” opció bejelölésével. Válassza ki a kívánt fizetési módot és igazolja a megrendelést és a beírt adatokat a „Place order” opció bejelölésével. A megrendelés elküldése előtt olvassa el és jelölje be a „I’ve read and accept the terms & conditions” („Elolvastam és elfogadom a feltételeket”).

e. Írja be a bankkártya adatait:

Ha a „hitelkártya/betéti kártya menüt” választotta, töltsön ki egy formanyomtatványt a bankkártyája információival információkkal. A Visa és MasterCard (Visa/Visa Electron és Mastercard/Maestro) bankkártyákkal végzett fizetések számára a „3-D Secure” rendszert használják, melyet ezek a szervezetek bocsátanak ki, melyek az online tranzakciókat bíztosítják ugyanazon a biztonsági szinten, mint a pénzkiadó automaták, vagy fizikai szinten, a kereskedőnél, a „3-D Secure” első sorban biztosítja, hogy a bankkártyájával kapcsolatos egyetlen információt sem továbbítunk vagy tárolunk a szervereinken vagy az ePayment szervereken, ezeket az adatokat közvetlenül visszük be a Visa és MasterCard rendszerekbe. Ezen kívül a „3-D Secure” egy olyan rendszer, amely azonosítja a kártyatulajdonosokat az elektronikus médiában.
A kártyatulajdonos azonosítási folyamata a biztonsági kód alapján történik, melyet csak a tulajdonos ismer és csak a Visa vagy MasterCard szervereken fut. A „3-D Secure” rendszer lehetővé teszi az online vásárlásokat minden Visa vagy MasterCard licenc alapján kibocsátott kártyával, ideértve a betéti kártyákat és az elektronikus Maestro és Visa Electron kártyákat. A fenti szervezetek által kibocsátott virtuális kártyákat is elfogadják.

Ha a kártyás tranzakció sikeres volt, a következő kiírás megköszöni a honlapunkon végzett rendelést és a rendelést illető releváns információkat jelenít meg. Ezeket az információkat ugyancsak e-mailen kapja.

2. Biztonsági politika

Mennyire biztos az online fizetés?

A honlapon szereplő termékeket online értékesítjük, az ePayment online fizetési szolgáltatások által. Egy online fizetéshez társult kockázatok:

• A rendelés folyamán beírt személyes adatok harmadik személyhez juthatnak, aki az adatokkal visszaélhet – ETA Automatizari Industriale és ePayment garantálja az informatikai rendszereinek a biztonságát.

• Bankkártyával való fizetés esetén az adatai – bankkártya szám, lejárat napja, stb. – harmadik személyhet juthat, aki visszaélhet vele. „3-D Secure” rendszer esetében ePayment felhasználásával Visa vagy MasterCard bankkártyákkal, a bankkártyájának egyetlen információját sem adjuk át, vagy nem tároljuk, egyetlen másodpercig sem a szervereinken vagy az ePayment szervereken, amelyeket közvetlenül a Visa vagy MasterCard rendszereknek továbbítunk, esetenként. Ezen kívül, abban az esetben, ha a bankkártyáját egy, a „3-D Secure” bizonyítvánnyal rendelkező bank bocsátotta ki, a tranzakció hitelesítése csak azután történik meg, miután bejelentkezik a rendszerbe – beüti a titkos kódot vagy a jelszót, amit csak Ön ismer, mely megegyezik a bankautomata PIN kódjával. A „3-D Secure” rendszer esetében, ha több részlet is érdekli, olvassa el a „Verified by Visa” és a „SecureCode”-ot.

3. A fizetés módja

Az alábbi fizetési módok közül választhat: hitelkártya/betéti kártya, banki átutalás/fizetési meghagyás vagy utánvétel. Ha a hitelkártya/betéti kártya fizetési módot választotta, ki kell töltsön egy adatlapot a bankkártya adataival. Ha a bankkártya tranzakció sikeres volt, a következő kijelzés megköszöni a honlapunkon végzett rendelést és a megrendeléssel kapcsolatos lényeges információkat közöl. Ezeket az információkat is e-mail-ben kapja.

A következő hitelkártya/betéti kártyákat fogadjuk el: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, ideértve a Visa vagy MasterCard virtuális kártyákat. A hitelkártyás/betéti bankkártyás fizetések esetén a megrendelését rögtön feldolgozzuk. Ha banki átutalási fizetési módot választott a megrendelést csak azután dolgozzuk fel, miután az ePayment számlán az megrendeléshez kapcsolódó összeg jóvá lett írva, mely esetenként 2-4 napos csúszást jelenthet.